Sunday, 29 October 2017

Ahmad Bashah berbohong lagi kepada penduduk Pendang


Kali ni aku kongsikan janji manis Ahmad Bashah sewaktu pi Pendang hari tu dan berjanji lagi dengan penduduk kat sana... hampa dengaq la ....

Pada 2016, Exco Kesihatan Kedah Kata Tender Hospital Pendang akan dibuka pada Mei 2017 - Muhong lagi !!!! Bila tiba Mei 2017, Depa kata pulak Tender akan dibuka Pada September 2017   !! Mad Bashah pi Pendang umum benda yangs sama !!! Kat atas ni depa kata dengan penuh yakin TENDER HOSPITAL PENDANG pada SEPTEMBER 2017 melalui JKR !! Jom kita Check senarai Tender pada 2017 

Hasil carian aku pada 29 Oktober 2017 tidak menemui apa-apa tawaran TENDER pasai Hospital Pendang di Laman WEB JKR , E-Perolehan dan MOF !! Jadi apa alasan hampa lagi wahai UMNO BN !! Kenapa perlu menipu rakyat berkali-kali ??? 

Pendang punya pemimpin yang hebat dengan Jawatan Tinggi dalam Pentadbiran Kerajaan , Suraya Yaakob ( Exco Kerajaan Negeri) , Othman Abdul ( Ahli Parlimen berpengalaman) 

TAPI 

Sampai sekarang yang hampa tau hanya BERJANJI !! BERJANJI !! DAN TERUS BERJANJI !!! Sultan Kecewa  Rakyat Negeri Kedah Darulaman terutama di Pendang, sudah tentu berasa sedih kerana kekecewaan Almarhum Sultan Abdul Halim mengenai Hospital Pendang yang belum dibuat, LANGSUNG TIDAK DIHIRAUKAN PEMIMPIN UMNO !! 

Lebih menyedihkan Almarhum Baginda Sultan tidak sempat melihat Hospital Pendang Dibina !!

Al-Fatihah untuk Almarhum 
Untuk Penduduk Pendang !! Cukuplah sudah lama hampa beri peluang pada pemimpin BN UMNO ni !! Berubah atau terus REBAH !!! AJAR UMNO BN dalam PRU14 nanti !!! 
No comments:

Post a Comment