Friday, 14 July 2017

Exco Kedah (Pendang) Seronok Sakan Atas Bot Mewah Dengan Taikun Air ??


Gaya hidup pemimpin umno kedah. berjawatan exco dgn taikun2 bisnes..

.Exco dgn taikun ayaq taikun projk langkawi sedang menikmat gaya hidup mewah..
Inilah melayu umno bagi mamdat sikit sudah hidup seperti jutawan..

melayu menyokong umno hampa lihat dengan kepala hotak hampa depa jadi exco kaya raya ..hampa saja duk sanjung umno macam tuhan.. ada depa peduli hampa cari rezeki dgn motong.getah buat padi tak naik2 cukai 6% barangan mahai ada depa kisah..hampa saja yg bodoh..kata depa baguis..

Dipetik dari Facebook : Asfanizam Abdullah
Ulasan


Exco ni juga dikatakan terpalit dengan pelbagai isu seperti pemberian projek ladang pelam di Pendang bernilai jutaan ringgit kepada suami pegawai khas beliau dan beberapa projek diPendang. 

Cuba Exco ni tunjuk berapa kontraktor Pendang yang dia beri projek atau kita akan bongkarkan siapa yang dapat projek-projek dari dia !! 

Rata-rata pelusuk kampung juga telah mengadu bahawa Exco ini jarang sekali turun ke kampung-kampung dan sekarang sudah hampir pilihanraya baru nampak muka sekali sekala... 

Juga kehidupan mewah pegawai khas perempuan beliau yang hidup makin mewah .. berapa gaji dia ??? Banglow Mewah dipercayai milik pegawai khas Exco yang tergelanda kerana mendapat kecaman dari rakyat 


Dalam sibuk mengumpul kekayaan , nak tanya jalan di kampung-kampung di Pendang dah selesai ka ? Sepatutnya wakil rakyat tempat rakyat mengadu dan selesai masalah .. bila rakyat lapor ke surat khabar hampa bising pulak !! 


Part 1 

No comments:

Post a Comment